Hirdetés

legvar.lap.hu / Hazai bérbeadók

Hazai bérbeadók

ugrálóvár, légvár, ugrálóház, élő csocsó, boxring, sumo, gladiátor

Felfújható és egyéb játékok

légvár bérlés, ugráló bérlés,bérelhető légvár,légvárak bérlése,bérelhető ugráló ,légvár,vidámpark bérlés,vattacukor bérlés,légvárak, bérelhető ugrálók,bérelhető jégkása,édesség. falunapra,fesztiválra, rendezvényekre

Légvárak és különböző játékok bérbeadása

Minőségi légvárak bérbeadása jutányos áron!

Izgalmas meglepetések, extrém ajándékok

TUTIPARTY.HU -légvár, csúszda, rodeóbika stb.

Ugráló-Lufihajtogatás

Rodeóbika, Rodeóló, Lökd meg a kecskét játék...

Fire Bull Bt - Miskolc

ZORBOK ÉS LÉGVÁRAK RENDEZVÉNYEKRE

Xtreme Sporteszközök és szabadtéri játékok

csigavár pápa

Mobil játszóházak, légvárak és pónik

Ugrálóvárak, légvárak, csúszdák kölcsönzése és üzemeltetése. Szülinapra, bulikra, zsúrokra. Ingyenes házhozszállítás!

Hullámvasút, Csúzda, Vidámpark Rendezvényekre

rendezvények, falunap, sportnap, légvárak, csúszdák, akadálypályák, élőcsocsó, vizifoci, rodeo bika, sumo, tandemasztal, eurobungee, tájfunasztal, szimulátorok, elektromos kisautók, céges rendezvények

Légvárak, óriáscsuszdák, élőcsocsó bérbeadása.

Légvárak,arcfestés.játszóházak

MAGICPLAY-légvarak, játszó kamionok, eurobungee, bika

Légvár bérlés Hajdú-Bihar megyében

GYERMEKÁLOM TÉLEN-NYÁRON

legvarpalota.hu

Felfújható légvárak, ugrálóvárak, paintball- és quadpálya

Légvárak rendezvényekre; Győr

Itt húsz különböző légvárból választhat.

bikarodeo légvár tranbulin csúszda a szorakozásér

Légvár

Komoly, minőségi élményjátékokat lehet bérelni

légvár, elektromos kisautó, arcfestés

Légvár bérlés rendezvényekre

Mini vidámpark, Bérelhető: Születésnapra,névnapra,családi-céges, rendezvényekre, falunapokra, fesztiválokra, szabadtéri programokra, kiváló szórakoztató, eszközök!

felfújható és közönségszórakoztató játékszerek bérbeadása.

Légvár bérlés,lufihajtogatás

Légvárak bérbeadása!

Légvár, trambulin, csúszda és strandfocipálya kölcsönzés Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében

Olcsó légvár

Ugrálóvár bérlés - Budapesten a XVIII. kerületben

Légvárak bérbeadása kerti partykhoz, családi, óvodai rendezvényekhez

légvárbérlés,lufihajtogatóbohóc,arcfestés,csillámtetoválás

A Baranya Megyei Szabadidősport Szövetség bérelhető légvárai

Légvárak és egyéb játékok bérbeadása, üzemeltetése

Légvár Üzemeltettés egyébb szorakoztatás..

LÉGVÁR BÉRLÉS SZÜLINAPRA, RENDEZVÉNYRE VAG BÁRMILYEN ALKALOMRA!

Légvárak. Felidézik gyermekkori emlékeinket, mikor a barátainkkal együtt ugráltunk rajtuk. Jobb, mint egy gyerekmegőrző, hiszen nem fogják egy hamar megunni a kicsik. Addig, míg gyermekeinkre a légvárban vigyáznak, mi is nyugodtan részt vehetünk más progr

"VAS" Légvárak: Légvár bérlés, kölcsönzés, üzemeltetés Győrben és a régióban.

Örömmel állunk minden kedves megrendelőnk szolgálatára.

Családi és céges bulik teljeskörű lebonyolítása!

Ugróvárak, ugrálóvárak, Légvárak bérlése szülinapi zsúrokra és/vagy óvodai rendezvényekre Solymáron és környékén! Béreljen Ön is felfújható légvárat, ugrálóvárat Solymárról, kedvező áron, a hét minden napján állunk rendelkezésére, keressen fel bátran!!

A Bugyulóban a következő szolgáltatásokkal várjuk Önt és gyermekét: játszóház labirintussal, ugrálóvárral és fejlesztő játékokkal; fejlesztő foglalkozások (tánc, mozgás, ének, angol, természettudományos tehetséggondozás); babasarok, baba-mama klub, baba fejlesztő foglalkozások; játékbolt kipróbálható fejlesztő játékokkal; gyermekfelügyelet, zsúrok és gyermekrendezvények; kitelepülés rendezvényekre

A tökéletes születésnapi buli elengedhetetlen kelléke az ugrálóvár. Szervezz olyan szülinapi partit, amire még felnőtt korában is emlékezni fog! Az "át-ugrálóvárazott" nap után gyermekednek nem kell esti mese, úgy fog elaludni mint egy kis angyal. Látogass el szülinapi ugrálóvár kölcsönzőnk oldalára, és válaszd ki a szülinaposnak megfelelő méretű ugrálóvárat!

Új mesebeli légvárak bérelhetők születésnapokra, kerti partikra! A bérleti díj egész hétvégére 19.900 Ft. Budapesten és 10 km-es körzetében díjmentes a házhozszállítás! A bérleti időre ajándékba adunk egy bokszzsákot. Éljen a lehetőséggel, és lepje meg gyermekét egy életre szóló élménnyel! Varázsolja át kertjét színes mesebirodalommá egy hétvégére!

Felfújható óriáscsúszda és akadálypályás légvár bérbeadó a Nyugat-Magyarországi régióban. Az óriáscsúszda elé egy felfújható akadálypályát lehet helyezni, így akiknek még nagy lenne a csúszda, bátran és biztonságosan ugrálhatnak a légvárban. A légvár hatalmas és nagyon látványos. A légvárak mellett egy mobil játszóház is áll rendelkezésre áll.

Üdvözlöm. vállalkozás keretén belül ugrálóvár kölcsönzéssel foglalkozom. Az ugrálóvár kiváló színfoltja lehet esküvők, baráti összejövetelek, családi események és születésnapok alkalmával. Tartalmas, izgalmas, egészséges szórakozást nyújt a gyermekeknek, amellyel sok gondot tudunk levenni a szülök válláról. Részletekért látogasson weboldalamra: www.szonyegvarazs.hu

Legfőbb hivatásunk szabadidős rendezvények színvonalas és a gyermek számára feledhetetlen élményt nyújtó lebonyolítása. Nagyobb közösségi, vagy akár kisebb családi (születésnap, stb) összejöveteleket tesszük színesebbé termékeinkkel. Reméljük az oldalt böngészve megtalálja az Ön számára legmegfelelőbb megoldást, hogy Örömet szerezhessen!

Meghatározás:

A gyerekek körében oly népszerű, rendezvényeken szinte elengedhetetlen kellék a légvár. A légvárak gyártói, értékesítői és bérbeadói találhatók a honlapon, nem csak Magyarországról. Az felhasznált alapanyagokon kívül sok egyéb érdekes légvárral kapcsolatos helyet találhatunk itt.

A gyerekek körében oly népszerű, rendezvényeken szinte elengedhetetlen kellék a légvár. A légvárak gyártói, értékesítői és bérbeadói találhatók a honlapon, nem csak Magyarországról. Az felhasznált alapanyagokon kívül sok egyéb érdekes légvárral kapcsolatos helyet találhatunk itt.

Szponzorált hirdetések

Lap.hu ajánlja!

Hírlevél

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Hazai bérbeadók
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés